woensdag 30 december 2015

Criterium van Brugge

Hierbij een verslag van Marc : Op tweede kerstdag deelgenomen met een grote delegatie aan het laatste criteriumtornooi van dit seizoen in Brugge. Dit tornooi is een tweedaags tornooi met dubbele punten, dat georganiseerd wordt in de kerstvakantie. De Aalterse delegatie bestond uit David en Koenraad in de -8; Arne, Mathieu, Pieterjan en Miguel in de -10; Benno, Remy en Jarne in de -16. De -8 en -10 spelen 4 partijen op de eerste dag, 5 partijen op de tweede dag. De hogere reeksen, spelen een partij minder.
Bij de -8 en -10 kon enkel Arne zijn eerste partij winnen. Na de eerste dag hadden Arne 2,5 op 4, een remise tegen Akulov en een verlies tegen de latere winnaar. Mathieu haalde een 2 en ook Koenraad haalde een 2 op vier. Benno kon de dag afsluiten met een 3 op 3.
De tweede dag was een ander paar mouwen. Arne had een "baaldag", en moest tevreden zijn met 2,5 op 5. Mathieu haalde een mooie 3 op 5, net als Koenraad. Ook Miguel en David slaagden erin twee van hun partijen te winnen, en kunnen terugblikken op een geslaagd tornooi. Ook Benno had een off day, liet een steek vallen in de eerste partij en herstelde zich niet in de latere partijen van de dag.

Het criteriumseizoen is nu ten einde, Warre werd 3de in zijn reeks, Arne 6de, Benno 7de, Simon 11de, Mathieu 13de en de broers Pieterjan & Koenraad respectievelijk 22ste en 27ste.
Het eerste toernooi van het nieuwe criteriumjaar start 7 feb in Geel.

De eindrangschikking van het criterium kan je hier vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten