zaterdag 9 september 2017

Schaaklessen??? In Aalter!

Het is weer de tijd van jaar.  De kinderen gaan terug naar school, klaar voor nieuwe uitdagingen.  Ook met de schaakclub zijn we klaar voor nieuwe uitdagingen.

Op zondag 24 september verwelkomen we beginners voor een proefles van 10 tot 12h in het vrijhof (Bellemstraat 18).  Je kan er kennismaken en de vragen stellen die je reeds lang ergens kwijt wou.
Wanneer de leerlingen een bepaald niveau hebben bereikt (maart-april) trekken we al eens naar een jeugdtoernooi met de beginnersgroep.  Het spelen van toernooien vinden we onmisbaar om de verwachte vaardigheden die het schaak kan bieden te valoriseren.  Voetballers worden ook niet enkel beter met trainen alleen. Bijkomende info kan je terugvinden op het tabblad schaakopleiding.

Na de vele jaren in het vrijhof verhuizen we daarna met onze lesgevers naar villa Snoeck (stationsstraat 69). Het vrijhof werd iets te klein en verhinderde dat we nog met een nieuwe (beginners-)groep konden starten.  We hebben nieuw schaakmateriaal aangekocht en kunnen er terug een lap op geven.
Onze schaaklessen gaan door op zondagvoormiddag telkens van 10 tot 12h met uitzondering van schoolvakanties.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten