dinsdag 5 maart 2019

Wachtebeke - Lokeren - Geel

Het voorbije schaakweekend was extra druk voor onze jeugd. Zaterdag was er het startschot met in Wachtebeke het Winter Round Robin (WWRR). Daar worden verschillende tienkampen georganiseerd. Geen gemakkelijke klus en altijd spannend. Daar nemen Arne (E-reeks) en Warre (B-reeks) aan deel. Na 5 ronden staan beide aan de leiding!! SUPER!

Zaterdag was er ook een debutanten toernooi in Lokeren, georganiseerd door onze vrienden van LSV-Chesspirant. Daar zijn we gestart met 11 spelers, waaronder een aantal debutanten 😄. Hier worden de schakers ingedeeld volgens hun stap (lesniveau). Hier deden onze schakers het uitstekend, we merken vooral het enthousiasme van onze beginners op en de resultaten van Ward, Teo, Sidan. Iedereen ging tevreden naar huis met een medaille. Omdat we in de top 3 met het hoogste aantal deelnemers behoorden kregen we ook nog een grote doos met koekjes. Dat wordt smullen op de volgende les.

Op zondag gingen we met vijf schakers naar Geel voor het eerste criteriumtoernooi van het seizoen. Sidan scoorde daar zijn beste resultaat in het criterium, een verdiende 10de plaats. Maar ook de andere schakers konden Martin verrassen met mooi schaakspel. Schitterend.
Miguel werd 12de in de C-reeks (zijn eerste jaar in deze reeks), de uitslagen van Sidan, Thales (12de), Karol en Janti vind je hier (D-reeks).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten