woensdag 17 maart 2021

Online criteriumtoernooi & chess.com arena op zondag

Zaterdag 27 maart om 10 is er het 3de Online Jeugdcriterium van Aalter 2021. De toernooiformule blijft dezelfde als de vorige online criteriumtoernooien op Lichess: 5 ronden met rapid tempo van 10 min en 5 sec per zet erbij.
Nieuwe spelers of schoolschakers kunnen zich aanmelden bij het team als ze ingelogd zijn met hun account op Lichess. Vergeet niet je clubnaam of schoolnaam te vermelden, daarna kan je het toernooi kiezen op geboortejaar (NIET OP OUDERDOM).
Als je op voorhand inschrijft en je kan de dag van het toernooi niet deelnemen, vergeet je niet uit te schrijven aub.Hieronder alvast de link voor zij die willen deelnemen.
 
Zondag 28 maart om 10u herhalen we onze succesformule van de arena op chess.com. De vorige keer waren we met net geen 20 deelnemers, iedereen had het naar zijn zin en heeft zich geamuseerd. Dit systeem laat ons toe om vrije keuze te laten aan onze deelnemers om zoveel of zo weinig partijen te spelen als ze zelf willen met tegenstanders van verschillende sterkte. We spelen 2 uur, na deze 2 uur is de arena onherroepelijk gesloten en eindigen alle partijen automatisch, ongeacht de stelling. De link staat hieronder, vergeet zeker niet om je profiel op chess.com toe te voegen aan onze schaakclub. Lukt het niet om lid te worden of zie je het toernooi niet, we zijn die dag vanaf 9u beschikbaar om alles nog in orde te zetten of stuur gewoon een mailtje naar bestuur@rapidaalter.org.
https://www.chess.com/play/arena/1041398

Hopelijk zien we jullie massaal op deze evenementen!

1 opmerking:

  1. I just need to say this is a well-informed article which you have shared here about hoodies. It is an engaging and gainful article for us. Continue imparting this sort of info, Thanks to you. All Chess Openings Explained

    BeantwoordenVerwijderen