maandag 6 september 2021

Interclub, laatste stuiptrekkingen seizoen 19-20

Voor aleer we kunnen starten met het nieuwe interclub-seizoen dienden er nog twee wedstrijden van seizoen 2019-2020 afgewerkt te worden. Deze zijn nog op basis van de oude ledenlijst van toen. 
Winnen tegen de leider in 4E zou mooi zijn, maar dit is natuurlijk niet zo evident

Het werd nipt en het zat er even in, maar de twee wedstrijdpunten gingen uiteindelijk naar Gent. 

Yves en Gertjan kwamen al heel gauw een salonremise overeen, waardoor de druk op Mark, Arne en Anton kwam te liggen. Heb de partij van Mark maar even kunnen volgen en zag toen een gevaarlijke toren binnendringen in de zwarte stelling. Was dit het begin van het einde? Best mogelijk.
Arne voldeed aan alle verwachtingen: hij won (met gemak?) van Gwijde. Anton tenslotte speelde schitterend, maar prachtig aanvalspel. Helaas zag hij de beste voortzetting niet en verloor dan alsnog de partij. Jammer, maar wel zeer knap gespeeld.

Dit geeft volgende rangschikking:Zouden we onze derde stek kunnen behouden? Volgende week weten we het.


Aalter 2 mocht spelen tegen Wachtebeke 6. Maar, gezien de corona nog niet echt voorbij is, werd er de clubs de mogelijkheid gegeven groepsforfait te geven zonder de bijhorende boetes (en eventuele degradatie). Tot onze verrassing kwam zaterdag de melding dat Wachtebeke 6 ploegforfait gaf. Gemakkelijke 4-0 winst dus voor ons.
Aalter stijgt hierdoor een stekje naar de 10e plaats, maar volgende week dienen we naar Artevelde 3 te gaan, de leider in 5N en dit met 7 (!) wedstrijdpunten voor op de tweede. 
We gaan zien wat het zal worden.

Dus laatste ronde van seizoen 2019-2020 dus op 12/09.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten