maandag 25 september 2023

Interclub ronde 1 - uitwedstrijd tegen Waregem succesvol

De zomervakantie is al een vage herinnering geworden en de eerste koude nachten komen er aan. Meestal ook het teken dan het schaakseizoen goed op gang begint te komen, waaronder ook de interclub. Voor de eerste ronde van de nationale interclub hadden we zelf geopteerd om een uitwedstrijd te spelen, gezien de onbeschikbaarheid van de zaal door de kermis. Nu we met twee ploegen in vijfde spelen, beide met dezelfde reeksnummer en dus in verschillende reeksen, kan het gebeuren dat beide ploegen tegen dezelfde tegenstander mogen spelen. Leuker voor iedereen. Met z'n allen naar West-Vlaanderen dus, naar de paardenstad Waregem.Een aandachte speler zal zien dat de lay-out gewijzigd is. De bond werkt met een volledig vernieuwd platform. Hier en daar moet er nog wat gefinetuned worden, zo wachten we nog op de link naar de rangschikking. 
Hoedanook, we noteren de mooie winst van Stan tegen Dylan Bekaert (1430 ELO), alsook de winst van Sidan tegen Luc Rollez (1589). Nyssa kon ook winnen tegen haar tegenstander Jeroen De Meerleer (1150). Op Thales na, haalden de anderen dus remise.

Een uitstekend begin voor beide ploegen, die zo elk de eerste 2 wedstrijdpunten konden verzilveren. Hopelijk volgen er nog veel meer. De tweede ronde van de interclub is een thuiswedstrijd op 15/10/2023:

475 Rapid Aalter 1  - 307 Bredene 2
475 Rapid Aalter 2  - 401 KGSRL 13
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten