maandag 16 oktober 2023

Interclub ronde 2 - gestunt op onze thuiswedstrijd van 15/10/2023

 
Gisteren ging ik naar den interclub
(Ole ola)
U weet wel met zo'n schaakbord, gene rummikup
(Ole ola)
En wat ik daar zag heeft mij blij gemaakt
(Ole ola)
Wat ik daar zag heeft mij diep geraakt
(Ole ola)

Ja, het was genieten gisteren. Niet alleen was de organisatie vlekkeloos, het sportieve resultaat mocht er ook zijn. Zowel Aalter 1 als Aalter 2 konden opnieuw de 2 wedstrijdpunten verzilveren. Het was in beide ploegen bijzonder spannend, met allemaal prachtige partijen, die soms onverwacht tot een einde kwamen. Mooi, supermooi. Sowieso dikke proficiat aan alle spelers. 8 op 8 wedstrijdpunten, wie had hierop gewed aan het begin van het seizoen.Dit geeft volgende tussenstand na 2 rondes:
Aalter 1 zowaar aan kop en Aalter 2 op weg naar brons. 
Volgende ronde is al volgende week, op 22/10 naar Brugge. Benieuwd wat het daar wordt.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten