woensdag 9 september 2015

jeugdtoernooi van Mercatel

Vorige zaterdag waren we te gast bij de gezellige club van Sint-Amandsberg voor hun jaarlijks jeugdtoernooi.  Met acht rapido's waren we meer dan behoorlijk vertegenwoordigd.  De -8 en -10 spelen samen in een reeks (met een gescheiden rangschikking).  Hier waren David, Miguel, Pieterjan, Mathieu en Arne present.  Arne kon een mooie 2de plaats behalen met 7,5 uit 9.  Hij moest enkel Jolan Debucke voor hem dulden, een naam die we beter onthouden.  Zijn onderlinge partij eindigde in een remise (zetherhaling) waar onze Arne misschien iets te snel tevreden was met de uitslag.  Mathieu kwam als 9de over de streep met 5 uit 9.  Hij begon met 5 uit 6, maar had duidelijk last met zijn eindsprint.  Ook Pieterjan en Miguel hadden een mooi resultaat met resp. 4,5 en 3 uit 9.  David (-8) zal nog wat boterhammen moeten eten om met de andere jongens mee te kunnen ;).
Bij de -12 speelde Nathan de ganse dag in de prijzen.  Enkel verloren van de 1ste en 2de in de rangschikking was hij 4de met 4,5 uit 7.  Mooi resultaat.
Normaal zou Warre meespelen bij de -16 (er was geen -14 reeks), maar toen we aangemeld waren begon het waarschijnlijk te jeuken en hebben we hem ingeschreven bij de -20.  Veel leuke partijen en ook kansen om te winnen, een goede 4 uit 7 was zijn deel.  Simon was in mindere doen op zaterdag en kwam niet verder dan een 2,5 :( volgende keer beter.

Arne poseert even voor zijn 2de plaats!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten