zondag 25 juni 2017

criterium van Landegem

Zaterdag was het de beurt aan Landegem om zijn jeugdtoernooi in het kader van het criterium te organiseren.  Iedereen was tevreden met de lagere temperaturen zodat het aangenaam schaken was in de lokale sporthal.  Met 180 deelnemers was er een goede opkomst, hoewel er nog een aantal secundaire scholen graag nog wat examens organiseren volgende week :-).  We waren met zeven rapido's aanwezig.  In de E-groep (-10 jaar) kon Teo goed zijn manneke staan en behaalde 4 uit 9, voor een eerste stapper een mooi resultaat.  Ook Thales en Nyssa haalden een 4 uit 9 in deze groep, beiden schaakten ze spannende partijen, die ze soms nipt verloren.  Volodimyr haalde een puntje meer, als hij iets minder snel schaakt valt er zeker nog een puntje meer te scoren.  Dit is wat Sidan deed :-), hij werd elfde met 6 uit 9 (53 deelnemers), schitterend.
In de D-reeks was Arne onze rapido van dienst, hij was niet altijd tevreden van zijn partij maar werd toch mooi 9de met 4,5 uit 7!
Warre schaakte deze keer in een sterke open reeks (wat een mens niet doet om de studie even te vergeten), hij werd 5de met 5 uit 7 (en 3de in de A-reeks).
Op zondag 9 juli sluiten we ons schaakseizoen af met het criterium toernooi van Oostende.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten