maandag 25 juni 2018

jeugd clubkampioenschap, laatste speeldag

Einde juni ... we zijn weer een schaakseizoen verder. Een schooljaar is voorbij, de examens ook. Een mooie vakantie staat aan de voordeur. Als laatste klapstuk hebben we de finale van het clubkampioenschap bij onze jeugd. Zij hebben in januari en juni geschaakt voor ieder punt, zelfs voor een halfje. Maar op het einde kan er maar één winnaar zijn. Dit seizoen hebben we de categorieën niet ingedeeld volgens hun stap. We hebben een aantal stappen samen in een categorie gestopt omdat we denken dat deze beter aansluiten bij hun spelniveau. De rangschikking blijkt dit ook te bevestigen en zal ook een steun zijn om onze groepen in het volgend seizoen opnieuw samen te stellen.
Op zaterdag 30 juni zullen onze jeugdkampioenen op de jaarlijkse BBQ hun beker ontvangen. Alvast een dikke proficiat aan de kampioenen en alle deelnemers! Hier je alle uitslagen.
Onze kampioenen :

PION : Janti Vanden Berghe
PAARD : Teo De Ruyck
LOPER : Sidan Bastien
TOREN : Nathan Boone

Ook een woordje van dank aan al onze lesgevers voor hun inzet. Ook naast de lessen op zondagvoormiddag zetten ze zich in om onze leerlingen te begeleiden op jeugdtoernooien. Thx aan Annelore, Jörg, Martin, Anton, Simon, Xavier en Robbe. Na jaren lid te zijn geweest van onze club was dit voor Robbe zijn laatste seizoen als lesgever. Hij verkent andere horizonten en zal zeker blijven inzetten voor jeugd en samenleving. Mooi dat we ook op hem kunnen blijven rekenen als we eens door omstandigheden een lesgever nodig hebben om in te springen. Bedankt Robbe.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten