vrijdag 1 juni 2018

Ledeganck tweede (laatste) ronde Play-Offs

Afgelopen vrijdag speelden we de tweede (laatste) ronde van het seizoen. Eerder dit jaar was het uitgesteld wegens de grote kans op ijzel. Er waren toen al teveel forfaits doorgegeven.
Deze keer waren er geen problemen met het weer en zakten we af naar het schooltje te Ertvelde. In de B reeks was de beslissing al eerder gevallen en stond Kaprijke al met ruime cijfer voor. In de A reeks kon er nog van alles gebeuren.

Jörg met wit speelde remise tegen Joost.
Dimitri (ikzelf) met wit verloor tegen Guido. In het middenspel verloor ik een pion en plots stonden mijn stukken allemaal verkeerd.
Stan met zwart verloor tegen Dominique maar was tevreden over zijn partij. Het werd alvast een spannende partij.  Hij had een vrijpion op de 7de rij en de koning van Joost stond niet zo veilig. Helaas vond het niet de zetten om de pion te promoveren. Na de gedwongen ruil van de dames was de stelling verloren. Joost had immers verbonden vrijpionen.
Zowel Arne als Mark speelden met zwart een lange partij. Beide kregen wat hulp van de klok en beide wonnen ze hun partij.
Met alle resultaten bij elkaar spelen we gelijk tegen Eeklo 2.
Door het gelijk spel eindigen we op de tweede plaats.


Eeklo 2 Rapid Aalter 1-1 (10-10)
Alex De Baets Mark Christiaens 1-3
Guido Vanden Bossche Dimitri Teirlinck 3-1
Roger Dhaenens Arne Nemegeer 1-3
Joost Hamelinck Jörg Bastien 2-2
Dominique De Jaeger Stan Van Stechelman 3-1
 


Reeks B
1 Kaprijke 11,5
2 Rapid Aalter 8
3 Eeklo 2 6
4 Den Eik 2 4,5
5 Evergem 2 2,5

Geen opmerkingen:

Een reactie posten