zondag 27 april 2014

Criterium van Hoboken

Vandaag zijn we met drie spelers naar het jeugdtoernooi van Hoboken afgezakt.  De speelzaal ligt in het mooie domein van het fort van Merksem.  Bij de -12 zijn er ook weer een paar sterke -10tjes in geschreven, onze Warre zal daar werk aan hebben. Arne en Warre winnen hun eerste partij en Simon gaat verdienstelijk ten onder op het tweede bord.
Aan de middagpauze staat onze Arne met 2,5 uit 3. Een ongelukkige promotie tot dame was direct pat.... Warre en Simon staan beiden met 1 uit 2.
In de eerste ronde van de NM wint Warre vlot zijn partij en kan Arne winnen van Igor!  Simon haalt even later ook nog de winst binnen.  Warre en Simon wisselen winst en verlies, Warre pikt onderweg nog een remise op en beiden verliezen nog hun laatste partij.  Onze Arne blijft winnen maar verliest in de voorlaatste ronde zijn partij.  Als hij de laatste ronde kan winnen zal hij het toernooi op zijn naam schrijven.  Iets wat hem ook lukt, proficiat.  Dit is zijn eerste winst in een criteriumtoernooi en de eerste sedert geruime tijd voor onze jeugd.


 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten