donderdag 17 april 2014

Ronde 7

Terug een spannende paring vandaag, dit zal waarschijnlijk zo blijven tot het einde van dit toernooi.  Onze Mathieu wint als eerste, hij stond nochtans minder goed maar kon toch een winst binnenhalen (opa heeft iets gemist vandaag).  Daarna zag ik kleine Arne een supervork spelen (op koning, dame en toren), 'k zag die van ver aankomen, maar zijn tegenstander dus niet.  Even later is het punt ook binnen.  Onze Miguel kreeg vandaag een bye, zodat onze drie musketiers elk een punt scoren vandaag!
Warre was gisteren blij dat hij ook eens op een live bord mocht spelen.  Deze morgen had hij dan ook last van buikkrampen, of hij last had van de zenuwen...nee hoor enkel wat teveel gegeten (jah zal wel).  Hij maakt in de opening een foutje waardoor hij wat aan activiteit moet inboeten, benieuwd of zijn tegenstander dit kan uitbuiten.

2 opmerkingen:

  1. Leuk om de verslagjes te lezen! Doe zo voort en veel succes nog!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Proficiat aan de 3 musketiers. Hopelijk zijn de rondes voor Warre, Simon en Grote Arne ook goed verlopen. Nu een ontspannende middag ... minigolf? Groetjes aan iedereen van de mama van kleine Arne

    BeantwoordenVerwijderen