dinsdag 15 april 2014

Ronde 4.1

Kleine Arne speelt vandaag tegen zijn zwart beest (een broer van Warre's tegenstander gisterenVM). We weten dat ze een moeilijkere opening spelen en hebben Arne wat op de goede weg gezet. Deze morgen ga ik dus snel kijken hoe de openingsfase verloopt, pal in de voorbereiding. Ik doe verder mijn rondje en wanneer Mathieu mij komt opzoeken. Verloren (tegen een onbekende tegenstander, meestal zo wanneer we iemand uit wallonie tegenkomen). Ik zie snel op zijn notatieformulier waar hij in de fout gaat. Deze NM eens samen bekijken. Warre komt zichtbaar zenuwachtig ook al eens aan de mouw trekken : 'k sta goed. Ook tegen een nobele onbekende.  Terug bij kleine Arne zie ik dat het gelijk opgaat, tenminste als hij die mat in een ziet van zijn tegenstander....nee dus, jammer maar toch een van zijn betere. Terwijl ik aan het schrijven ben komt grote Arne melden dat hij gewonnen is, het gaat snel deze morgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten