donderdag 19 februari 2015

jeugdtoernooi van Waregem

Een aantal van onze spelers waren woensdag aanwezig op het jeugdtoernooi van Waregem, ziehier hun verslag :
Vandaag was het een super namiddag voor de Aalterse schaakclub. David, Miguel, kleine Arne, Matthieu en Warre vertrokken onder begeleiding van Nathalie (= Mama van David en Miguel) naar het krokustoernooi in Waregem. Ze speelden respectievelijk in stap 1, stap 2 en -14 elk 6 ronden.Hierbij enkele beelden vanuit Waregem. en -Warre was net als Arne gedeeld eerste, maar beide kregen geen trofee, wel een geldprijs die een en ander goed maakte ;-).  Arne speelde remise tegen Tyani De Rycke in de derde ronde, de andere rondes waren gewonnen wat resulteerde in een 5,5/6. Warre had twee remises dacht ik, waarvan een tegen Klaus Van Malder, wat als resultaat een 5 op 6 gaf.  Mathieu had een baaldag, haalde 2.5 punten en hoopt op beter de volgende keer.
Miguel scoorde maar verloor in de 4de partij, de andere kon hij knap blijven winnen en daar de anderen eveneens verliespunten noteerden, haalde daarmee de zegen binnen. Miguel supercontent want hij had nog nooit het podium van dichtbij gezien;-)
En David amuseerde zich rot met het omvertuimelen van pionnen en het aftikken van de klok. Hij heeft beslist veel geleerd en leuk dat hij er zelf plezier in had.

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten