dinsdag 14 april 2015

Dinsdag, ronde 4

De gasten zijn er klaar voor.  Mooi op tijd aan hun bord afgezet na een stevig ontbijt. Voor onze kleine mannen is dit een succes ronde.  Na 45min hebben we een 2,5 uit 3.  Miguel en Mathieu winnen hun ronde en Arne speelt een remise.
Bij Warre staat het nog gelijk opgaand, in een spannende en onconventionele partij.  Simon heeft na minder dan een uur remise.  Ik vermoed dat beide een beetje schrik hadden van elkaar en liever de punten deelden. Ik denk dat hij dit ook wel zo zal inschatten.  Zijn tijd is ook goed onder controle en als ik even binnen piep zie ik een aandachtig kijkende Warre.  Hij houdt dus zijn kansen gaaf op een halfje of misschien zelfs winst.
12h45 : terug razendspannend bij Warre, materiaal (paard) voorsprong maar zijn tegenstander maakt er een scherpe partij van.  Warre tot fouten dwingen is ook zijn enigste kans.  Beide hebben nog 10 min op de klok, met een bonus van 30 sec per zet.
5 min later, Warre maakt de fout en staat nu compleet verloren, dit kan hij niet meer herstellen.  Jammer, hij was de betere speler in de partij.  Maar net als in het voetbal, als Rafaelov scoort in min 93 wint Brugge de beker!
Om het hoofd wat leeg te maken gaan we deze NM wat mini golf spelen, ik bedoel, de gasten zullen golf spelen :)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten